Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Zöld a lakásban

2017. január 31. - Krámli Gabi

Greenery, azaz lombzöld. Ez az év Pantone cég által választott fő divatszíne. A lakberendezésben is megjelenik a zöld bútorok, tapéták, kiegészítők sokasága, hogy igazán divatos lakást varázsolhasson mindenki. A zölddel beengedjük sőt, egyenesen beinvitáljuk a természetet otthonunkba. Nézzük csak, hogy mutat a zöld a lakásban.

img_0804.JPG

A nappaliban egy zöld kanapé, tapéta vagy egyszerűen csak sok-sok zöld növény és máris divatos.

img_0822.JPG

A bátrabbak egyenesen zöld konyhabútort választanak, aki visszafogottabb, az csak egyes részeket vagy csak kiegészítőket kér ezzel a színnel.

img_0821.JPG

Az étkezőbe egyértelműen választhatunk zöld kárpitozott székeket, biztos siker lesz.

img_0823.JPG

A fürdőszoba lehet a legextrább helyiség a lakásban csodaszép zöld mozaikcsempe vagy egy igazán különleges függőleges kert segítségével. 

img_0820.JPG

S persze a hálószoba sem maradhat ki a sorból. Itt is jöhet egy szép tapéta, zöld textilek, zöld mintás párnák...

img_0824.JPG

És jöhet egy kis relax, hiszen a zöld színről köztudott, hogy nyugtató hatású. Még ha csak egy szál virág képében van jelen, akkor is.

img_0825.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2612173050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása