Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Napfürdő otthon

2017. november 05. - Krámli Gabi

Az elmúlt napok napos őszi időjárás eszembe juttatta, hogy milyen jó is ilyenkor kirándulni, de ha ez nem megy, legalább otthon napozni egy kicsit. Jólesik ez majd télen is a zordabb hidegekben, mert a napocska akkor is elő-előbújik majd. A gondolatra kerestem is néhány képet a lehetőségekről, melyek otthon adódhatnak egy kis napfürdőzéshez. Nem is kell ehhez sok minden, elég akár egy franciaerkély ajtaja is...

img_1561.JPG

Persze, ha van helyünk, az az ideális. A legjobb, ha van egy nagyobb zárt teraszunk, belépőnk, télikertünk, amit berendezhetünk erre a célra.

A lakótelepi, lakókerti lakásokhoz legfeljebb egy kicsi erkély tartozik, melyet sok helyen be is építettek, s így már zárt üvegezett helyiség lett, ezzel bővítették az otthont. Sokféleképpen kihasználható. Van, ahol a szoba szerves része lett, van, ahol dolgozót alakítottak ki belőle, lehet ez a bár helye is, de sok helyen megmaradt a pihenés helyszíneként.  Jó hely ez egy kis lazításra, napozásra még télen is.

Válogassatok kedvetekre és ne feledjétek megosztani barátaitokkal is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4913186626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása