Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Skandináv kuckó

2017. október 17. - Krámli Gabi

dscn1958.JPG

Egyik kedvenc munkám ez az új lakóparkban lévő 50 nm-es lakás. Egyszerű, de kényelmes, fiatalos dizájnnal rendelte tulajdonosa, hosszútávú kadásra szánta. A skandináv stílus mellett döntöttünk, s az alábbi  látványterv meggyőző lett. (Az első fotóra kattintva láthatod.)

 

A megszokott fehér és szürke színeket meleg sárga dobja fel a nappaliban, míg a hálóban a kék-fehér szín dominál. A bútorok többségét az idő- és árérzékenység jegyében készen szereztük be, csupán a csöppnyi előszoba berendezésén dolgozott asztalos. A nappalival egy légteret alkotó előtér részleges szeparálásához egy többfunkciós, térben álló beépített szekrényt terveztem, mely az előszobai tároló funkció mellett mind a konyha, mind a nappali oldalán is helyet és dekoratív látványt biztosít. A bútorral azonos színű hátfalpanellel és munkalappal szerelt elemes konyhabútorral való összhangot is sikerült megteremteni. Fontos volt, hogy mindennek legyen helye, de a tágasság érzete mindenhol megmaradjon. A tulajdonos szerint ez jól sikerült. A lakást az egy hét alatt nyélbe ütött bérbeadás után boldogan vette birtokba a fiatal pár, akik első látásra "beleszerettek".

 A képekre kattintva galéria nyílik az elkészült lakás fotóival. 

Ha teszik lakás, kérlek egy like-kal jelezd felém. Megköszönöm, ha megosztod barátaiddal is! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2212727758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása