Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Trendi trópusok

2017. október 23. - Krámli Gabi

Korábban már írtam egy bejegyzést 2017. trend színéről, a zöldről. Most a mintázatban hódító trendről, a trópusi mintákról hoztam képeket (mindenhol galéria nyílik az első képre kattintva). A trópusok jelenléte az otthonban végletek között ingadozhat.

Varázsolhatsz például egész trópusi kertet a nappaliban, étkezőben, hálóban, de akár a fürdőben is, ha elég nagy a lakásod. Akár még a banánfa gondolatát se vesd el, ha van egy tetőig felnyúló nappalid. :)

 Persze ha erre nincs hely és mégis egy trópusi kertben éreznéd magad legszívesebben, ezt megoldhatod mindegyik vagy csak egy-egy falon megjelenő tapétával is.

Ha ezt is túlzásnak érzed, legalább egy-egy pálmád legyen otthon, de még jobb ha több is van. Egy függőszékkel vagy kényelmes fotellel, sok-sok párnával kis trópusi sarkot varázsolhatsz.

Ha visszafogottabb vagy, keress pálmaleveleket és más trópusi jellegzetességeket, mint  flamingó, ananász és rakj a falra képeket, órákat.

 

Vagányul mutathat a trópusi mintás ágytakaró, egy-egy újjávarázsolt fotel és még a lámpaernyő is.

És végül  nézzük, milyen színösszeállítást is használj egy trópusi hangulatú helyiségben.

Ha tetszett a cikk, ne feledd megosztani a barátaiddal és követni oldalamat. :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8613064412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása