Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Tetőtérből tiniszobák

2017. november 04. - Krámli Gabi

dscn2067.JPGÖrültem ennek a munkának. Mikor megkeresett régi kollégám, hogy a 14 és 16 éves lányai részére szeretnék a tetőtéri szobákat rendbe rakatni, izgatottan vártam a találkozót a szobák leendő lakóival. A lányok visszafogottan, várakozással teli álltak a közös munkához. Sok mindenben hasonlítanak egymáshoz - végülis testvérek :) - így a szobák is nagyon hasonlóak lettek.

Mikor megláttam a kezdeti fotókat, még nehezen képzeltem el a "kacifántos" tetőtéri szobákat. Olyan terekből indultunk ki, melyek alaprajza és tetősíkja egyaránt többszögű volt. Ide kellett sok-sok tárolóhelyet, tanuló-, háló- és társasági szobát varázsolni mindkét lánynak. A kihasználatlan "ficakok" elrejtésével, a szekrényeknek a térdfalhoz helyezésével viszonylag nagy teret sikerült megtartani az L alakú ülőgarnitúrához. A garnitúra elé kis asztalt is tervezem, ám az betolható az ágy mögötti polcrendszer alá, így többfunkciós lett. Részben kihúzva éjjeliszekrény, teljesen kihúzva asztal, betolva pedig eltűnik az útból. Az ágy mögötti polc is felnyitható, nem kis tárolóhelyet rejt.

No de nézzük az ilyen-volt-ilyen lett fotókat!

Az első szoba a könyvimádó lányé. Nézzünk egy montázst a régi szobáról, majd jöhetnek az új birodalom képei:

kata_tetoter_1.jpg

A hangulati montázs, amire a leendő lakó rábólintott:

hangulati_reka.jpg

 És a végeredményt az alábbi galériában nézheted meg, mely az első képre kattintva nyílik.

 

A másik lány  szobája ebből született:

kata_tetoter_2.jpg

Az- amúgy a tesóéhoz hasonló - szobához az alábbi hangulati montázs készült. Őt a fodrászkodás, kozmetika érdekli, így ehhez tárolót is terveztünk:

hangulati_petra.jpg

 A végeredményt itt is az első fotóra kattintva megnyíló galériában láthatod:

 Ha tetszett, ne feledd el kedvelni és megosztani! Köszönöm! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4413174362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása