Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Napsugaras ősz otthon

2017. október 22. - Krámli Gabi

img_1274.JPG

 A dekorálás szorosan hozzá tartozik a melengető otthonhoz. Jó eszköz ahhoz is, hogy időnként megújítsuk, "új ruhába öltöztessük". A napsugaras ősz lassan véget ér és jönnek az esős, ködös, szomorú hétköznapok. Hogy mégis könnyebben átvészeljük az időt tavaszig, díszítsük fel otthonunkat. Most az őszi kirándulásokon gyűjtött levelek, termések hasznosításán a sor. Ebben a munkában egészen biztosan szívesen segítenek a gyerekek is. Amire mindig ügyelj, hogy a dekoráció arányos legyen a lakás és a szabad hely méreteivel. Sose ess túlzásba. Tudod, a kevesebb néha több. ;-) 

De nézzük csak, mi minden készülhet az ősz kincseiből.

Ha van udvarod, akár csak egy kisebb bejárati rész is, érdemes már itt elkezdeni a díszítést. Kattints a képre. 

Ha lépcsőházból nyíló lakásod van, akkor is kezdheted az őszi dekorálást a lakáson kívül  egy szép koszorúval, ajtódísszel, melyet magad is elkészíthetsz.

 A lakás őszi díszítéséhez számtalan eszközt bevethetsz. Válogass az alábbi galériából (első képre kattintva nyílik) és kiválasztva a neked legjobban tetszőt, élvezd az alkotás örömét. 

Ha tetszett a cikk, ne feledd kedvelni és megosztani barátaiddal is!  Sikeres dekorálást! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5613049084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása