Valóra vált álmok

Otthonok világa

Otthonok világa

Lakberendezés

2017. október 17. - Krámli Gabi

terv.jpgHányszor költözik egy ember saját otthonba élete során? Kétszer-háromszor? Vagy csak egyszer? Otthonod megteremtésével vagy átalakításával kapcsolatos jelentős döntésre életed során nem túl sokszor kerül sor, így ezek a döntések akár évtizedekre is meghatározhatják mindennapi életed minőségét. Fontos tehát, hogy ilyenkor Te is helyesen és alaposan megfontolva cselekedj, a lehető legjobban nézz körül,  a lehető legtöbb információ alapján hozz döntéseket.

Rengeteg lakberendezési üzlettel, internetes ötlettel találkozol manapság, amikor a céljaid eléréséhez keresgélsz. De melyiket válaszd?  Ha ismerőseidet kérdezed, előbb-utóbb elveszel a különféle emberek ezerféle tuti javaslata között. Ha szakember segítségét kéred, szerencsére nem lesz szükség arra, hogy a folyamatos utánajárás és kérdezősködés megerőltető feladatát neked kelljen elvégezned.

Krámli Gabi vagyok, lakberendező. Lakberendezési szolgáltatásommal abban segítek Neked, hogy legyen a célod akár

- új lakás, ház kialakítása, berendezése
- használt lakás, ház vásárlás esetén felújítás, átalakítás és berendezés
- meglévő otthonod átalakítása,
- csak egy kis frissítés, új design becsempészése otthonodba
- egy-egy helyiség (konyha, fürdő) felújítása

a Te  élethelyzetedre, életviteledre, ízlésvilágodra, terveidre, azaz testre szabott megoldást javasolok és segítek annak megvalósításában.

Szolgáltatásaim:

Lakberendezési tanácsadás:
Személyes egyeztetések alapján egy alaprajzot és a koncepció szintű berendezési tervet készítek számodra és segítek további kérdéseid megválaszolásában.

Lakberendezési szolgáltatás:
Személyes egyeztetések alapján két verzióban alaprajzot és a koncepció szintű berendezési tervet készítek számodra. A véglegesített terv alapján elkészítem az alaprajzot, a bontási és építési tervet, világítási és vízkiállási, a burkolati tervet és a berendezési tervet.

Komplett lakberendezési szolgáltatás:
Az előző, lakberendezési szolgáltatásban felsoroltakon túlmenően további terv részleteket adok át, úgy mint számítógépes látványtervek, burkolatkiosztási terv a szükséges burkolat meghatározásával, falnézetek, metszetek méretezve, bútorozási terv konkrét bútorok, anyagok meghatározásával a beszerzési helyet is megjelölve, egyedi bútorok terve.  Kérés esetén részt veszek Veled a beszerzésben és a kivitelezés szakmai felügyeletében.

Ha közösen dolgozunk otthonodon vagy üzleteden, irodádon, én rengeteg kérdéssel fogom kezdeni, hogy felmérjem igényedet, megismerjem szokásaidat, távolabbi céljaidat, azokat a fontos dolgokat, amitől otthonosan érzed magad.

Neked van kérdésed hozzám? Keress bátran!

Jelezd aktuális lakberendezési igényedet és én 24 órán belül  felveszem Veled a kapcsolatot. Pontosított igényedre 48 órán belül ajánlatot küldök.

e-mail: gabi.kramli@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5813004614
süti beállítások módosítása